PARTNERPROGRAMMA Happystrappy.

 

Wilt u elke maand extra inkomen genereren door een samenwerking aan te gaan met HappyStrappy.? Word partner en verdien geld met uw website! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel, u hoeft er eigenlijk niets voor te doen!

Meld u aan voor ons partnerprogramma en verdien tot 15% commissie per verkocht product! Dit kan zeer snel oplopen en voor een leuk inkomen zorgen! Plaats een banner of tekstlink van HappyStrappy op uw website en begin gelijk met geld verdienen.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt HappyStrappy. samen met het gerenommeerde en toonaangevende affiliate marketing netwerk Tradetracker

Dit netwerk zorgt ervoor dat uw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om u te helpen.

HOE HET WERKT

U kunt zich registeren als verkoper bij een van onze affiliate partnerprogramma's. Als u zich geregistreerd heeft met uw website kunt u zich aanmelden voor de campagne van HappyStrappy. Na goedkeurig van uw aanmelden ( uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden.

U verdient tot 15% commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van HappyStrappy. terecht komt en een bestelling plaatst.


MELD JE AAN ALS PARTNER:

Stap 1: Meld u aan via www.tradetracker.com

Stap 2: Na aanmelding op Tradetracker moet u zicht aanmelden voor het programma van Happystrappy.nl.

Stap 3: Happystrappy.nl keurt uw aanmelding goed! Zodra u als partner bij HappyStrappy. bent geaccepteerd kunt u kant en klare banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijgt u via Tradetracker.nl. Dit alles wordt 100% vakkundig begeleid en ondersteund door de helpdesk. Gemakkelijk en snel!

Stap 4: De samenwerking tussen u en HappyStrappy. is een feit. Als één van uw bezoekers via uw site iets bij happystrappy.nl bestelt, ontvangt u automatisch commissie.  Affiliate-netwerk Tradetracker.nl draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.


VRAAG EN ANTWOORD:

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?

U mag zelfs ons hele assortiment of een deel van onze producten op uw eigen website zetten. Volledig naar uw eigen inzicht. Wanneer klanten bij u op het product klikken en bij ons een aankoop doen dan ontvangt u tot 7% van het verkoopbedrag. U hoeft hier verder niets aan te doen. (Het gehele assortiment is beschikbaar als XML-feed!) 

Zit ik vast aan een contract?

Nee, u kunt onze samenwerking op elk door u gewenst moment en per direct ingaand opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. U kunt ook gewoon de banner(s) van uw website verwijderen, de samenwerking stopt dan automatisch. De samenwerking schept voor u geen enkele verplichting.

Komt elke website in aanmerking?

Nee, HappyStrappy. behoud zich het recht om partners te weigeren.

Is dit een uniek concept?

Nee, absoluut niet. Veel bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook 's werelds grootste internet retailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

Indien u meer vragen hebt over het partnerprogramma en/of HappyStrappy. dan met info@happystrappy.nl

 

Niet tevreden geld terug garantie
Brievenbus levering via PostNL
Uiterlijk binnen 2 werkdagen geleverd
Kosteloos retourneren binnen 60 dagen