RUILEN EN RETOURNEREN

Een artikel aangeschaft die niet aan jouw verwachtingen voldoet? Geen probleem. Wat de reden ook is, je hebt het wettelijke recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Omdat 14 dagen wellicht wat kort kan zijn, bieden wij de mogelijkheid om de bestelling zelfs tot aan 60 dagen na aankoop te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen naar ons, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van de retourlabel die wij je sturen. Mits het artikel in goede orde is ontvangen, zullen wij het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten dan ook binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten. 

Ruilen en retourneren stappenplan:

Stap 1: Stuur een email naar info@happystrappy.nl met als onderwerp ’Retour + bestelnummer’. Geef aan of je de bestelling wil omruilen tegen een ander artikel of tegen het terugstorten van de betaling.

Stap 2: Binnen 48 uur ontvang je een bevestiging van de retournering met een bijgevoegd retourformulier om in te vullen.

Stap 3: Bij ontvangst van het ingevulde retourformulier ontvang je een verzendlabel van ons. Verpak het artikel inclusief alle meegeleverde onderdelen netjes in als briefpost en plak de door ons geleverde verzendlabel erop.

Stap 4: Verstuur het artikel op via een PostNL brievenbus bij u in de buurt.


Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@happystrappy.nl.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Niet tevreden geld terug garantie
Brievenbus levering via PostNL
Uiterlijk binnen 2 werkdagen geleverd
Kosteloos retourneren binnen 60 dagen