OVER ONS

In de afgelopen decennia is er veel veranderd in kledingstijl. De broekriem echter, is een item dat nooit is meegegaan met de tijd.

Wij zorgen voor een revolutie in broekriemland! Een verandering van de ouderwetse riem. Geen knellende of een te loszittende riem meer, maar eentje die altijd comfortabel zit!

Met dank aan de feedback uit een gedeelte van onze ruim 90.000 klanten zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd aan onze riem. Hier gaan wij ook mee door om de best mogelijke kwaliteit te blijven leveren tegen een eerlijke prijs. Onderstaande verbeteringen hebben wij al kunnen doorvoeren aan de HappyStrappy. elastische riem zonder gesp:

UPGRADE 4.0 - Wasbaar in wasmachine (mei 2021)
Door een aanpassing in de elastische stof zijn de HappyStrappy. riemen vanaf nu te wassen op 30 graden in de wasmachine zonder kwaliteitsverlies. Bij het wassen van de broek kunnen de riemen dus aan de broek blijven zitten en hoeven deze meer niet losgemaakt te worden! Het wordt niet aangeraden om de HappyStrappy. te drogen in de droger.

UPGRADE 3.0 - Sterkere sluitingen (maart 2020)
Bij het materiaal van de sluitingen is er overgestapt naar hoogwaardiger kunstleer waardoor die zijn sterkte nog langer behoudt en slijtage tegengaat.

UPGRADE 2.0 - Verbeterde verstelbare sluiting (juni 2019)
Bij de voorgaande elastische riemen zat er een scherp randje bij de verstelbare sluiting, waardoor je deze af en toe voelde bij het aan of uittrekken van de broek. Bij deze huidige generatie van HappyStrappy. riemen is dit verholpen. Let er dus op dat je geen namaakriemen koopt waar dit probleem zich nog voordoet!


Het is daarom niet voor niets dat onze klanten ons gemiddeld als zeer positief beoordelen. En daar zijn wij trots op!


Bekijk onze collectie!
Niet tevreden geld terug garantie
Brievenbus levering via PostNL
Uiterlijk binnen 2 werkdagen geleverd
Kosteloos retourneren binnen 60 dagen