Hoe werkt een elastische riem zonder gesp?


De gespvrije elastieke riem is een innovatieve uitvinding die een verandering teweeg brengt aan een kledingstuk dat eigenlijk nooit is veranderd. De broekriem.

Deze rekbare riem is gemaakt van een hoogwaardig elastisch stretch materiaal, waardoor dit een ceintuur is die altijd op zijn plek blijft zitten en netjes meerekt met elke beweging.

Dit resulteert in een altijd zeer comfortabel zittende broekriem. Eentje die nooit te los zit of te strak. Een one size fits all. Door zijn verstelbaarheid en elasticiteit geschikt voor zowel man als vrouw met een gewenst taille omtrek van 80 cm tot zelfs 180 cm.


De gespvrije riem vastmaken


Naast het niet-knellende gevoel, brengt de elastische riem ook meer gemak met zich mee door deze gesploos te dragen. Klik de uiteinden van de riem vast aan de voorste broeklussen en voel de vrijheid van een gespvrije riem. Geen ongemakkelijke ‘buckle’ die u door uw shirt heen ziet. Geen grote metalen gesp meer of een continu drukkend gevoel bij uw buik, maar een riem die zo comfortabel zit dat u daadwerkelijk vergeet dat u hem om hebt.

elastische riem zonder gesp vastmaken

En vergeten kunt u, want de gesploze elastische riem hoeft u ook niet meer los te maken. Niet tijdens aan- en uitkleden of tijdens een toiletbezoekje. Zelfs tijdens het wassen kunt u de elastische riem aan uw broek laten zitten, want deze kan in de wasmachine op 30 graden zonder zijn rek te verliezen.


Bekijk de elastische riem zonder gesp in onderstaand filmpje
Waar is de elastische riem zonder gesp te koop?

De gespvrije elastische riem van HappyStrappy. brengt comfort en gemak naar een nieuw niveau en is in verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor deze eigenlijk overal op te dragen is. Met de voordelige bundelpacks is het een ideaal cadeautje voor u zelf of voor een ander.

Bekijk onze riemen hier, stap over en vergeet de normale riem!
Niet tevreden geld terug garantie
Brievenbus levering via PostNL
Uiterlijk binnen 2 werkdagen geleverd
Kosteloos retourneren binnen 60 dagen